Контакти

Дежурни денонощни телефони

02 99 638 99
0896 139 500
0888 996 804

Адрес

  • гр. София
    жк. Люлин, бл. 436, ет. 7, ап. 41
  • гр. София
    кв. Редута ул. Велчо Атанасов

E-mail

aneli@pogrebeniq-sofia.com

Свържете се с нас

9 + 6 =